Dricks?

Ja tack!
Om du vill att mer ⏱ tid ägnas åt att skapa bra material så lämna gärna dricks genom att swisha valfri summa till +46766861384. :]
Dricks används också till kostnader för att hålla kodkurs.se igång!

Prenumerera

För dig som

För 100kr prenumererar du i ett år. Som prenumerant kan du:

Swisha 100kr till +46766861384.
Du får ett SMS tillbaka med information om hur du kan skicka in önskemål och hur du kan ladda ner material som ebok (epub).

Visionen

När du prenumererar på kodkurs.se kan mer tid och energi läggas på att skapa värdefullt material. Målet är att allt material ska vara gratis och öppet tillgängligt. Hur mycket jag hinner producera och hur pass bra det blir, hänger på hur många som väljer att engagera sig genom att bli prenumeranter och hur många som lämnar dricks!

Tack så mycket!

Detaljer

Inga garantier av några som helst slag lämnas. Jag gör mitt bästa och uppskattar alla bidrag, önskemål och förslag. Jag bestämmer själv vilket innehåll som ska finnas med. Att du lämnar in ett önskemål garanterar inte att det kommer skrivas om. Ditt telefonnummer kommer sparas för att kunna skicka SMS till dig med information du behöver om kodkurs.se och för att det ska gå att se att du är prenumerant. Om du önskar köpa in detta som fortbildningsmaterial inom budget för utveckling på jobbet så kan du få en faktura.

Frågor

Jag vill gärna hjälpa till, finns det några andra sätt att bidra på?
Leta gärna efter stavfel på hemsidan och rapportera in till hej@kodkurs.se.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till hej@kodkurs.se.